fbpx

В Україні оголошено старт контрактів нової Toyota Corolla Cross

Із 27 січня 2023 року Toyota розпочинає в Україні старт контрактів нового сімейного кросовера Corolla Cross. Ця потужна модель оснащена продуктивною гібридною технологією Toyota 5-го покоління та підтримує низку мультимедійних і безпекових функцій для комфортного водіння.

Ключова риса нової Corolla Cross — гібридна технологія Toyota 5-го покоління, що забезпечує ефективність і впевненість під час водіння. В Україні кросовер доступний із переднім приводом та 2,0-літровою гібридною установкою потужністю 197 к.с./145 кВт. Швидкість розгону Corolla Cross від 0 до 100 км/год становить 7,6 секунди. Окрім того, модель оснащена новою літій-іонною батареєю, що на 14% потужніша за інші системи й гарантує чудову паливну ефективність.

Салон Corolla Cross вирізняється просторістю, комфортом і безпекою для пасажирів та водія. Всередині кросовера розташований новий 12,3-дюймовий комбіметр, який покращує зчитування інформації та забезпечує інтуїтивно зрозуміле кермування. Також модель оснащена 10,5-дюймовим сенсорним дисплеєм високої чіткості, підтримує Apple CarPlay і Android Auto для інтеграції зі смартфоном та інші функції для зручного водіння. Багажне відділення Corolla Cross доволі містке. Його ємність становить 390 л (1 299 л при складанні задніх сидінь), а доступ поліпшено завдяки низці опцій, зокрема функції електропривода кришки багажника з датчиком для відчинення ногою. Автомобіль можна замовити з панорамним дахом з електричними шторками для створення ще більшої просторовості у салоні.

Безпеку Corolla Cross та її пасажирів посилюють нові й удосконалені системи, як-от Toyota Safety Sense (TSS) останнього покоління. Серед опцій безпеки нового кросовера Toyota: система попередження зіткнення (PCS), система екстреного керування (ESA), адаптивний круїз-контроль повного діапазону (ACC) та безліч інших функцій.

Corolla Cross є втіленням практичності використання простору салону і безпечності водіння. Місткість і потужність нової моделі гарантують комфортні подорожі містом та за його межами для всієї сім’ї.

Замовлення Toyota Corolla Cross

Toyota оголошує про початок прийому попередніх замовлень на нову Corolla Cross

    Ваше ім'я*

    Ваш телефон*

    Ваш e-mail*


    Оберіть спосіб зв'язку з Вами:


     *Я даю згоду на обробку моїх персональних даних